mehranmus کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 47 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 4 بار در 4 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 07:45:45 موضوع مطلب: Re: mostaghim
kadkhoda مي نويسد:
chera az linke mostaghim estefadeh nemikoni?
azizam linke mostaghim az koja barat bezaram?
agar manzoret rapidbaz hast ke aslan nemisarfe
chon alaki faghat baraye on tabligh kardam va kheili ha ham to estefade az on moshkel darand
aga rmanzoret ineke khodam ye host baraye in kar begiram 2 ta moshkel vojod dare
1- in site faghat hazine hast va on jori ye hazine ezafi behem tahmil mishe ke bazdeh nakhahad dasht
2- sithaee ke linke mostaghim mizaran filter shodand
ta injash ham be khateere dele khodam bode
gabro کاربر جدید وضعيت: آفلاين 16 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 23 بهمن ماه ، 1388 00:17:07 موضوع مطلب:
سلام دوست عزیز مدیا فایر فیلتر شد. اگه میخای هزینه اضافی ندی و لینک مستقیم داشته باشی از persiangig استفاده کن. آخه سرعت دانلود با 4shared و ... خیلی پایینه. من که با 260k دانلود میکردم با این سایتا باید با 10k دانلود کنم. خیلی ممنون
mehranmus کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 47 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 4 بار در 4 پست
ارسال شده در: جمعه، 23 بهمن ماه ، 1388 08:05:57 موضوع مطلب:
gabro مي نويسد:
سلام دوست عزیز مدیا فایر فیلتر شد. اگه میخای هزینه اضافی ندی و لینک مستقیم داشته باشی از persiangig استفاده کن. آخه سرعت دانلود با 4shared و ... خیلی پایینه. من که با 260k دانلود میکردم با این سایتا باید با 10k دانلود کنم. خیلی ممنون
دوست عزيز ممنون از راهنماييت
خدا رو شكر الان كه بررسي مي كردم مديا فاير ديگه فيلتر نيست. اگه مديا فاير فيلتر بشه منم بايد تعطيل كنم. اما در مورد زيرنويسها كاملاً حق با شماست از اين به بعد از پرشين گيگ استفاده مي كنم
Rexxar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 10:33:09 موضوع مطلب:
اگه می شه جای این تاپیک ها رو 10 تایی کنین . 5 تا خیلی کمه !
جای دیگه پیدا نکردم که اینو بگم .
بازم می گم همش مدیا فایر بزارین . با این جا حال کردم . تقریباً نصف فیلماتون رو دانلود کردم .
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 11:11:20 موضوع مطلب:
Rexxar مي نويسد:
اگه می شه جای این تاپیک ها رو 10 تایی کنین . 5 تا خیلی کمه !
جای دیگه پیدا نکردم که اینو بگم .
بازم می گم همش مدیا فایر بزارین . با این جا حال کردم . تقریباً نصف فیلماتون رو دانلود کردم .
سلام عزيزم
ممنون از لطفت
متوجه منظورت نشدم
چه تو تالار گفتمان چه تو صفحه اصلي صفحات تعداد قابل نمايش 10 هست. ميشه يه بار ديگه بررسي كني؟
fsheyton کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 10:44:18 موضوع مطلب:
سلام من که اصلا نمیتونم دانلود کنم از ida برای دانلود استفاده میکنم ولی نمیشه وقتی روی لینک راست کلیک میکنم گزینه all download میاد که به این معنی هست که شناسایی نشده برای نرمافزار قبلا باز 4 تا فیلم دانلود میکردیم الان فقط میام دلم اب میشه و نمیتونم فیلم دانلود کنم
در هر صورت خسته نباشید و موفق باشید
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 13:20:54 موضوع مطلب:
fsheyton مي نويسد:
سلام من که اصلا نمیتونم دانلود کنم از ida برای دانلود استفاده میکنم ولی نمیشه وقتی روی لینک راست کلیک میکنم گزینه all download میاد که به این معنی هست که شناسایی نشده برای نرمافزار قبلا باز 4 تا فیلم دانلود میکردیم الان فقط میام دلم اب میشه و نمیتونم فیلم دانلود کنم
در هر صورت خسته نباشید و موفق باشید
تو ماه اخير لااقل 5 بار مديا فاير فيلتر شده. دوباره باز شده.
اميدورام اين بارم رفع فيلتر بشه
fsheyton کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 13:56:26 موضوع مطلب:
نه بحث فیلتر نیست برای من فیلتر نمیشه فقط دانلود نمیتونم بکنم اگرم بخوام دانلود کنم مجبورم بدون برنامه ی دانلود بگیرم فیلمو که قابلیت resume نداره و بعضا امکان داره قطع بشه و اونموقع ضدحال میشه
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 15:16:25 موضوع مطلب:
fsheyton مي نويسد:
نه بحث فیلتر نیست برای من فیلتر نمیشه فقط دانلود نمیتونم بکنم اگرم بخوام دانلود کنم مجبورم بدون برنامه ی دانلود بگیرم فیلمو که قابلیت resume نداره و بعضا امکان داره قطع بشه و اونموقع ضدحال میشه
دوست عزيز لطفاً از free download manager استفاده كن fdm